Paardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaarden vakantiestalling Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles Ranch Paardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles Ranch Stables at The Eagles Ranch

Paardenstalling

Het is mogelijk om uw paard op de Eagles Ranch te stallen voor een langere periode in vol pension voor 200 euro per maand. Het betreffende paard heeft de beschikking over een eigen stal met verharde uitloop paddock en eventueel in een groepsstal met paddock, mits er een juiste groep en/of plaats is in de groepsstal. De eigenaren van de paarden zijn van maandag tot zondag welkom op de ranch van 8.00 uur tot 23.00 uur, op zondag van 9.00 uur tot 22.00 uur.
Bezoek is alleen welkom op afspraak, niet op zondag.

Voorzieningen eigen stal met paddock

De Paarden Pension stal paarden krijgen een eigen stal van 3 x 4 meter groot met een uitloop paddock van 3 x 5 meter om ook bij slecht weer afdoende beweging en contact met andere paarden te genereren. Door middel van de open front in de voorzijde van de stal kan onbeperkt ruwvoer worden gegeten vanaf de stal gang wat door de Ranch eigenaren en medewerkers wordt aangeboden. De stal eigenaar voert de paarden brok uit de voerkisten welke de Paarden eigenaren zelf voorzien van het benodigde voer Brok / Muesli en/of anders. De stal is voorzien van een stro bed welke door de Ranch eigenaren diverse malen per week wordt gemest en voorzien van nieuw stro, zelf mest uithalen door de Paarden eigenaar is toegestaan, gebruik hiervoor de kruiwagen welke voor de zadelkamer is geparkeerd en welke na gebruik schoon en leeg wordt terug geplaatst. De stal-gang wordt gebruikt in de voorziening van het ruwvoer en wordt niet gebruikt om paarden te poetsen en te zadelen, dit kan in de gehuurde stal, de paddock van de stal of op de poetsplaats welke is gesitueerd in de Binnen Arena. De paarden mogen in de zomer periode 24-7 buiten op de weide verblijven. De Paarden eigenaar krijgt naast de beschikking over een voer-kist tevens de beschikking over 1 zadelkastje in de afgesloten zadelkamer.

Binnenhal met wasplaats

De binnenhal is te bereiken middels de doorgang van de paardenstal naar de binnenhal, in de Binnenhal worden lessen verzorgt welke op het bord op de Poetsplaats worden aangegeven en worden altijd overlegt met de stal eigenaren. De binnenhal is voorzien van een piste van 25 x 40 meter groot welke is voorzien van een Eb en Vloed systeem en is te gebruiken voor de Dressuur-, de Western- en de Recreatie ruiters op stal, elkaar altijd links passeren en informeren over de uit te voeren patronen. In de binnenhal mogen paarden niet worden los-gegooid en is springen (jump) niet toegestaan, dit mag in de Buiten Arena. Het is verplicht om met een Cap op te rijden op de Eagles Ranch. De mest dient na gebruik door de Paarden eigenaren te worden opgeruimd, de kruiwagen staat op de poetsplaats en dient na gebruik te worden geleegd op de mest hoop naast de kapschuur. De Poetsplaats dient na gebruik te worden aangeveegd, de mest te worden verwijdert, altijd netjes achter laten na gebruik. In de grote hal is tevens een Wasplaats / Paarden Douche met warm en koud water om uw paard af te kunnen spoelen/te kunnen wassen, met munten automaat, Paardendouche op muntenautomaat van 1 euro per 10 minuten. Afspoelen buiten de Paarden Douche is niet toegestaan. De paarden wasplaats dient na gebruik door de paardeneigenaren te worden opgeruimd, mest verwijderen en haar / stro / hooi uit het putje weggooien in de prullenbak. De Poetsplaats is te gebruiken voor de les en voor de Pension paarden van de Eagles Ranch. Het is beperkt mogelijk om een abonnement te krijgen voor gebruik van de Binnen Arena voor paarden welke niet op de Ranch zijn gestald, vanaf 30 euro per maand, vraag naar de mogelijkheden bij de Ranch eigenaren.

Buitenarena

Achter de binnenhal is de grote buitenarena van 55 x 25 meter groot en voorzien van een zand bodem. Het is alleen toegestaan om paarden in de buiten arena los te laten lopen onder toezicht van de Paarden eigenaren. De mest dient door de paardeneigenaren te worden opgeruimd na gebruik en naar de mest hoop te worden afgevoerd. De Roundpenn kan gebruikt worden om paarden te longeren en of voor grondwerk training. Speciaal voor Natural Horsemanship en schrikparcour training is er een paarden speeltuin / Cross baan, grenzend aan de buitenbak en gelegen achter de Boeren Mini Camping van de Ranch. De Cross baan is alleen te gebruiken indien men een Body Protector draagt, het is verplicht om in iedere disipline met een Cap te rijden op de Eagles Ranch.

Kosten paardenstalling

Paarden Zelf-Doe-Stallen

Vanaf 1 mei 2013 zijn er 4 Zelf-Doe-Stallen beschikbaar. Deze stallen worden geheel verzorgd door de gebruiker.

De Zelf-Doe-Stallen zijn 3 x 3 mtr. groot en voorzien van een uitloop paddock 3 x 3 mtr. groot. De uitloop paddock is aan de voorzijde van de stal, en de stal kan worden afgesloten van de paddock. De Zelf-Doe-Stallen zijn gelegen naast de binnenhal en de Paarden Paddock naast de Roundpenn. De paarden mogen in de zomer periode 24-7 op de weide verblijven.

Kosten Zelf-Doe-Stallen

FaceBook

Paardenpension stalling >>

Paardenweiden

Rondom de Eagles Ranch zijn diverse paarden weiden welke tevens gereserveerd kunnen worden, voor paarden samen in de kudde.

Trail riding in de natuur

De Eagles Ranch is gelegen net buiten hoofddorp van het eiland, Den Burg. Het bos is per paard makkelijk te bereiken, in het bos zijn diverse mooie ruiter routes aangelegd welke goed worden onderhouden. Via het bos is het strand te bereiken welke u met uw paard mag betreden vanaf 19 uur 's avonds tot 10 uur 's morgens.

Natuurgebied

In weidevogel gebied WaalenBurg kan tevens paard worden gereden in de brede bermen langs de weg en langs de fietspaden. Het natuurgebied is binnen enkele minuten te bereiken vanaf de Eagles Ranch.

Veulenopfok programma de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchVeulenopfok programma de Eagles RanchStables at The Eagles Ranch Paardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStables at The Eagles RanchPaardenstalling de Eagles RanchStable with paddockVeulenopfok programma de Eagles RanchStables at The Eagles Ranch