Kamperen: back to basics op de Eagles RanchCamping at the Eagles RanchKamperen: back to basics op de Eagles RanchFarm camping at the Eagles RanchKamperen: back to basics at the Eagles RanchCamping at the Eagles RanchHaflinger merrie met pinto veulen Haflinger merrie met pinto veulen Haflinger merrie met pinto veulen

Kamperen op de Eagles Ranch

De Eagles Ranch heeft een back-to-basics boeren minicamping met 15 plaatsen waarvan de meeste als Seizoenplaats worden verhuurd en slechts enkele als wisselplaats voor de kortere vakantie perioden. Diverse dieren leven in de omgeving van de camping zoals de kippen, de eenden en zwanen in de grote en kleine vijvers, de parelhoenders en nog veel meer leuke dieren. De Eagles Ranch fokt American Paint Horse welke met hun veulens te zien zijn in de weiden rondom de Ranch net als de Pension Paarden van de Paarden Pensionstal. De dieren mogen niet worden gevoerd en de weiden mogen niet zonder de ranch eigenaren worden betreden, maar komen de dieren naar je toe, dan willen ze graag worden aangehaald.


FaceBook

Boeren Mini Camping op Texel >>

Back to basics op de Boeren mini camping

Boeren minicamping "de Arend" is in 2011 geheel nieuw aangelegd aan de voorzijde van de nieuw gebouwde boerderij aan de Burgerdijk nabij het hoofddorp Den Burg en 1 kilometer van het bos gelegen. Alle plaatsen zijn 7x 10 meter groot en omringd met een gekleurde bomensingel van diverse planten, hagen en bomen.

De binnenruimte is open en voorzien van enkele struiken en hagen en aan de buitenzijden zijn de camping plaatsen gelegen. De gehele camping wordt omringd door typisch Texelse tuunwallen en de camping is direct aan de paddocks van de paarden stallen en de buiten arena gelegen.

Sanitair

Het typisch "Texelse Schapenboet" toilet gebouw is voorzien van een moderne dames en een heren zijde met diverse toiletten en urinoirs, douches, wasplaatsen en afwas plaatsen en wordt door de camping bewoners netjes en schoon gehouden. De douches gaan automatisch 7 minuten aan en hierna 5 minuten uit om opnieuw op te warmen.

De schapenboet is tevens voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp systeem om het milieu te ontzien en toch behaaglijk te kunnen kamperen. Aan de buitenzijde van de schapenboet is de lage stortbak voor het chemisch toilet met handdouche om alles schoon te kunnen spoelen.

De Speeltuin

Speciaal voor onze jonge gasten is er een grote speeltuin met diverse glijbanen, schommels, wip kippen, lage klimwand,en een tokkelbaan. De speeltuin is omringd door hekwerk, struiken en bomen om veilig te kunnen spelen. De speeltuin is vanaf de camping te zien zodat de kids vanaf de camping door de (groot)ouders in de gaten kunnen worden gehouden. Op de camping is een speeltoestel voor de allerkleinsten met een glijbaan, zandbak en een schommel dier. Het erf, de schuren en Paardenstal mogen niet door de gasten worden betreden, altijd alleen onder toezicht en/of goedkeuring van de Ranch eigenaren. De weiden mogen ook niet zonder begeleiding worden betreden in verband met de Kudde Hiërarchie en de dek diensten van de dieren. We werken met grote machines en dieren en denken hierbij aan de veiligheid van u en uw kinderen.

Camping reserveren voor uw vakantie op Texel

De camping kosten bedragen per plaats 15 euro per nacht inclusief parkeren en stroom en per persoon € 6,- per nacht inclusief toeristenbelasting. Er zijn geen douche munten nodig en de auto kan op de parkeerplaats naast de camping worden geparkeerd. Slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Het is de gewoonte om na de bevestiging minimaal 50% van de totaal overnachtingsprijs aan te betalen. Na ontvangst van uw aanbetaling is de plaats op de camping definitief voor u gereserveerd.

Boerencamping de Arend is geen jongeren camping. Jongeren zijn alleen onder begeleiding van een volwassene welkom op Camping de Arend.

Prijzen seizoenplaats

ALLE PRIJZEN op AANVRAAG

De kosten van een seizoenplaats gedurende de periode van 1 april tot 1 november voor 1 persoon bedraagt (op aanvraag) per seizoen jaar.
Iedere extra persoon (op aanvraag) met een maximum van 6 personen per seizoenplaats.

Er zijn stallen in de Geboortestal beschikbaar voor de vakantieperiode, inclusief een bed van stro en onbeperkt ruwvoer ALLE PRIJZEN op AANVRAAG. Bij langere perioden zijn er voor de vakantie paarden ook weiden beschikbaar. De Trailer kan op de Ranch worden geparkeerd.

ALLE PRIJZEN op AANVRAAG


FaceBook

Paarden Vakantie Stal Texel >>

Kamperen: back to basics op de Eagles RanchCamping: back to basics at the Eagles RanchKamperen: back to basics op de Eagles RanchCamping: back to basics at the Eagles RanchKamperen: back to basics op de Eagles RanchCamping: back to basics at the Eagles RanchKamperen: back to basics op de Eagles RanchSanitairy building: a typically Texel SheepshedKamperen: back to basics at the Eagles Ranch Camping: back to basics at the Eagles RanchHaflinger merrie met pinto veulen Camping: back to basics at the Eagles RanchHaflinger merrie met pinto veulen Haflinger merrie met pinto veulen