Western Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch Texel

Western Brevetten Texel

Western BrevettenTeam WesternBrevetten is in 2019 opgericht na het behalen van het EWU Trainer C brevet en in deze samenwerkings vorm gaat team WesternBrevetten opleidingen verzorgen voor Ruiters en Trainers, zowel Western als klassiek geschoold.

FaceBook

Team WesternBrevetten start in april 2020 met de EWU Gecertificeerde instap Brevetten, voortgezette Brevetten en Trainers opleidingen.

De EWU instap Brevetten zijn voor alle ruiters toeganklijk en ontwikkeld. Er wordt op de examendag een Pattern verreden of gelopen op L5 niveau en een mondeling + schriftelijk theorie examen afgelegd onder toeziend oog van de examinator waarna het behaalde Brevet wordt uitgereikt.

EWU Instap Brevetten

Bij de EWU voortgezetten Brevetten wordt er tijdens het examen een Western Horsemanship en een Western Trail Pattern verreden op L4 niveau, is er een mondeling en een theoretisch examen, wordt er vanaf Brevet 3 ook Buiten in de groep gereden tijdens het examen en wordt er in Brevet 4 extra aandacht besteed aan Paarden Kennis en Kunde wat ook in de examens terug keerd. Tijdens de opleidings dagen wordt er veel aandacht besteed aan het theorie gedeelte en de praktijk om de kandidaten zo goed mogelijk voort te bereiden voor de aanstaande examens waarmee de Brevetten en Trainer Opleidings dagen mee wordt afgesloten.

Voortgezette Brevetten van de EWU

Na het behalen van het EWU Trainer C certificaat is het mogelijk om een verzekering af te sluiten om lessen te mogen verzorgen als Instructeur in de Paardensport. Je mag les geven op locaties met het Veiligheidscertificaat, je kunt een aansprakelijkheidsverzekering voor Instructeurs (BAV) afsluiten. Het is dan ook mogelijk om een aanvraag te doen om WRAN Erkend Trainer te worden. Je mag met EWU Trainer C zelf de instap brevetten organiseren en verzorgen tot aan de Brevetten 4 en 3 mits je een DOSB licentie hebt aangevraagd waarvoor een webinar en een curusus dag voor moet worden gevolgd. Voor de Trainers opleiding Trainer Assistent moet je zelf opleding tot EWU Trainer B hebben afgerond, ook deze gaat door team WesternBrevetten worden verzorgd. De Examendag voor Trainer B moet minimaal 1 jaar na het behalen van Trainer C plaats vinden.

Clinics

WRAN Instap Certificaten op L5 Niveau

Basis Certificaten op L4 Niveau

Voortgezette Certificaten op L3 Niveau

Omdat de WRAN Certificaten alleen Nationaal (in Nederland) zijn gecertificeerd en daarmee niet voor iedereen interessant zijn, worden deze alleen op aanvraag in combinatie aangeboden met de EWU Brevetten en Trainer opleidingen. Voor deze WRAN Certificaten wordt een meerprijs gevraagt door de WRAN i.v.m het E-learning systeem, de WRAN Certificaten welke worden opgemaakt en de extra WRAN Instructeurs/Examinatoren, deze extra kosten worden alleen aan de aanvragers doorberekend.

Clinics

In 2020 is de locatie voor alle Brevetten en Trainers opleidingen verzorgd door team WesternBrevetten op de www.willsranch.nl

Opleiding data 2020

Opgeven en/of meer informatie info@willsranch.nl

Western Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch TexelWestern Brevetten Eagles Ranch Texel