Hengstveulen 2010 Eagles Qton Lucky BoyPension stablesSenior horses at the Eagles Ranch Senior horses at the Eagles Ranch Stallion foal 2010 Eagles Qton Lucky Boy Pension stables at the Eagles Ranch

De oude dag van uw paard

Vanaf 2011 biedt de ranch beperkt plaats aan enkele oudere paarden om op de Ranch een verzorgde oude dag met vol pension te mogen genieten. Ook deze oudere paarden verblijven in de Paardenstal van de ranch welke is voorzien van 29 stallen met elk een eigen uitlooppaddock.

De Paardenboxen zijn 3x4 meter groot en bieden toegang tot een eigen verharde paddock aan de achterzijde welke is omringd met een ijzeren hekwerk. De voorzijde van de box is voorzien van een open front waardoor de paarden onbeperkt ruwvoer kunnen eten.

De stallen worden enkele malen per week gemest door de Ranch eigenaren en medewerkers en is voorzien van een bed met stro. Overdag zijn de paarden terug te vinden op de weiden rondom de ranch om goed in beweging te blijven en 's nachts komen zij terug op stal. In de zomerperiode bij goed weer is het mogelijk dat de paarden de gehele dag op de weide verblijven.

Voeding

De oudere paarden kunnen worden bijgevoerd met Muesli en/of paardenbrok naar keuze vanaf 10 euro extra per maand, het is mogelijk om medicijnen voor het paard aan te leveren welke met het voer kunnen worden gegeven aan het betreffende paard. De paarden hebben de gehele dag beschikking tot ruwvoer en/of gras gewas.

Kosten

De prijzen van deze oudedagsvoorziening zijn:

FaceBook

Veulen Opfok / Oudere Paarden pension >>

Stallion foal 2010 Eagles Qton Lucky Boy Senior horses at the Eagles Ranch Stallion foal 2010 Eagles Qton Lucky Boy Pension stables at the Eagles Ranch Nice old age for your horse Nice old age for your horse